Spiegelgroep Onbeperkt Meedoen!

Mensen met een beperking ervaren helaas nog veel drempels in hun dagelijks leven. Het programma Onbeperkt Meedoen! van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport zet zich in om deze (soms onzichtbare) drempels te verminderen.

Om dat te kunnen doen, heeft VWS de inzichten en denkkracht nodig van mensen die deze drempels helaas nog regelmatig zelf ervaren. Adviesbureau Pluut & Partners zoekt daarom ervaringsdeskundigen met een beperking en ervaringsdeskundigen met iemand in hun directe omgeving met een beperking, die mee willen helpen bij het maken en uitvoeren van plannen om te zorgen dat iedereen in Nederland mee kan doen in de samenleving.

We hebben daarin twee verschillende rollen: lid van de spiegelgroep en panellid. Als lid van de spiegelgroep heb zal je inzet intensiever zijn qua tijd en verantwoordelijk, dan als panellid. Wat de verschillen verder precies zijn, vind je terug in de vacatures!

In deze vacatures voor de spiegelgroep en panellid vind je de mogelijke activiteiten, de tijdinvestering en hoe je je aan kan melden! 

Bij vragen kan je contact opnemen met één van de begeleiders van de spiegelgroep en de panelleden: Bente van den Akker via de mail: bente@pluutpartners.nl of telefonisch: 0640245307.