Regelhulp.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

-A A +A

Regelhulp, wegwijzer naar zorg en ondersteuning

Advies- en meldpunt Veilig Thuis

Overal in Nederland zijn Veilig Thuis organisaties. Het advies- en meldpunt Veilig Thuis is te bereiken via het landelijke telefoonnummer 0800 2000 (gratis). Na het inspreken van gemeente/woonplaats wordt u direct doorverbonden met Veilig Thuis in uw eigen regio.

Wat is Veilig Thuis?

Veilig Thuis is er voor advies en hulp rond huiselijk geweld en kindermishandeling. Bij Veilig Thuis kunnen mensen terecht die hulp zoeken of zich zorgen maken over anderen. U kunt contact opnemen met Veilig Thuis als u te maken heeft met kindermishandeling of huiselijk geweld. 

Bereikbaarheid

Veilig Thuis is altijd bereikbaar (7 dagen per week, 24 uur per dag). U kunt ook op de website kijken: Vooreenveiligthuis.nl.

Voor wie?

Veilig Thuis is er voor iedereen. Voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Als u zelf slachtoffer bent, als iemand anders (misschien) slachtoffer is, of als u zelf geweld gebruikt. Het kan gaan om allerlei vormen van geweld. Huiselijk geweld en kindermishandeling komen vaak voor, op alle leeftijden en in alle culturen. Als u zelf slachtoffer bent, bent u dus niet de enige. 

Meer informatie

Zie de informatiefolder Veilig Thuis (PDF)

De hulp is nodig in:

Gemeente onbekend

Uw gemeente kan niet worden bepaald op basis van uw huidige internetverbinding. Kies 'Wijzig' om uw gemeente in te voeren.