Regelhulp.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

-A A +A

Regelhulp, wegwijzer naar zorg en ondersteuning

Apps om te plannen en organiseren

Er zijn vele apps die helpen bij het plannen en organiseren, en daarmee ook handig zijn voor het huishouden. Van een eenvoudige digitale agenda tot apps die ondersteunen bij het boodschappen doen, koken of huis schoonmaken. Er zijn ook apps met tips over huishouden, bijvoorbeeld ideeën voor maaltijden en allerlei tips voor huishoudelijke klussen. Deze zijn makkelijk te vinden op internet, bijvoorbeeld met de trefwoorden 'app' en 'huishouden'.

Enkele voorbeelden:

  • Autismeplein: Op Autismeplein vindt u apps, bijvoorbeeld ter ondersteuning van huishouden en wonen. De apps zijn handig voor mensen die moeite hebben met plannen en organiseren, bijvoorbeeld door autisme of een andere oorzaak.
  • Een vergrootglas op uw smartphone om bijvoorbeeld de kleine lettertjes op verpakkingen te lezen. Zoek op internet met de trefwoorden 'vergrootglas app'.
  • In de Digitale zorggids kunt u zoeken naar apps en websites die handig zijn voor u.

Apps zijn over het algemeen gratis of voor een klein bedrag te gebruiken. Ze worden niet vergoed.

De hulp is nodig in:

Gemeente onbekend

Uw gemeente kan niet worden bepaald op basis van uw huidige internetverbinding. Kies 'Wijzig' om uw gemeente in te voeren.