Regelhulp.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

-A A +A

Regelhulp, wegwijzer naar zorg en ondersteuning

Huiselijk geweld stoppen

Huiselijk geweld is geweld binnen het gezin. Het geweld kan lichamelijk, psychisch of seksueel zijn. Dader en slachtoffer zijn vaak partners, ex-partners, gezinsleden, familieleden of huisvrienden. Vaak is het slachtoffer afhankelijk van de dader. Bijvoorbeeld financieel of psychisch.

Huiselijk geweld

  • Wordt u geslagen? Of wordt uw kind geslagen? Neem dan contact op met Veilig Thuis. U kunt gratis bellen zonder te zeggen wie u bent (anoniem): Tel. 0800 2000.
    U kunt 7 dagen per week, 24 uur per dag bellen. 

Kindermishandeling

Denkt u dat een kind mishandeld wordt?

Ben je een kind en word je mishandeld?

Wie vertrouw jij het meest? Probeer er met hem of haar over te praten. Vind je dat moeilijk? Dan kunt je ook eerst bellen met de Kindertelefoon: 0800 0432.

Huiselijk geweld en dierenmishandeling

Bij huiselijk geweld zijn vaak ook huisdieren slachtoffer. Slachtoffers met huisdieren zoeken soms veel later hulp dan slachtoffers zonder huisdieren. Omdat het slachtoffer het huisdier niet wil achterlaten in de gewelddadige omgeving.

Meer weten?

Mail advies

U kunt het overzicht met oplossingen mailen naar uzelf of iemand anders. In de mail staat een hyperlink naar uw lijst met oplossingen. Vul hieronder het mailadres van de ontvanger in en klik op Verstuur.