Regelhulp.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

-A A +A

Regelhulp, wegwijzer naar zorg en ondersteuning

Hulp bij onderhoud in huis

Een lamp ophangen, een drempel verwijderen, een klemmende deur aanpassen. Er zijn altijd vele klusjes in huis. Voor mensen met een ziekte of beperking kan het lastig zijn om dit zelf te doen. En familie en vrienden doen vaak al veel. Hulp van een vrijwilliger kan dan een goede oplossing zijn. Veel vrijwilligersorganisaties bieden hulp bij praktische klussen in huis.

Hoe komt u met een vrijwilliger in contact?

Zie vrijwilliger vinden voor hulp. Op deze pagina staan organisaties en websites die u in contact kunnen brengen met een vrijwilliger.

Zijn er ook andere oplossingen mogelijk?

  • U kunt een klussenbedrijf inhuren.
  • U kunt hulp vragen in uw eigen omgeving. Veel mensen willen graag helpen, maar weten niet dat hulp nodig is. Het kan dus nodig zijn om zelf actief om hulp te vragen. U kunt ook de Eigen Kracht Centrale inschakelen. U krijgt dan hulp om uw familieleden en bekenden bij elkaar te brengen en samen te bekijken wat nodig is en wie wat wil doen.

De hulp is nodig in:

Gemeente onbekend

Uw gemeente kan niet worden bepaald op basis van uw huidige internetverbinding. Kies 'Wijzig' om uw gemeente in te voeren.