Regelhulp.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

-A A +A

Regelhulp, wegwijzer naar zorg en ondersteuning

Vrijwilliger vinden voor hulp

Vrijwilligers kunnen hulp bieden. Bijvoorbeeld bij klusjes in huis. Of bij het invullen van formulieren. Vrijwilligers kunnen ook een praatje met u maken. Of met u op stap gaan.

  • Hulp van een vrijwilliger is nooit verplicht.
  • Heeft u hulp nodig in het dagelijks leven en vraagt u daarom Wmo-hulp bij uw gemeente aan? Dan kan de gemeente u helpen om vrijwillige hulp te vinden.

Vrijwilligersorganisaties

Veel vrijwilligers werken via een vrijwilligersorganisatie. Deze organisatie kijkt welke vrijwilliger goed bij u past. De organisatie controleert ook of de vrijwilliger betrouwbaar is. U vindt adressen via:

Via internet

Niet alle vrijwilligers zijn aangesloten bij een organisatie. Er zijn steeds meer websites waar vrijwilligers in contact kunnen komen met mensen die hulp nodig hebben. Bekende sites zijn:

Meer weten?

Mail advies

U kunt het overzicht met oplossingen mailen naar uzelf of iemand anders. In de mail staat een hyperlink naar uw lijst met oplossingen. Vul hieronder het mailadres van de ontvanger in en klik op Verstuur.