Digitale informatiebijeenkomsten van het Juiste Loket

Wat doet het Juiste Loket? Met welke vragen kun je er terecht? En wat kan het Juiste Loket voor jou als professional betekenen?

Tijdens de online presentatie ‘Wat je altijd al wilde weten over het Juiste Loket’ krijg je antwoord op deze vragen aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden. Tijdens de tweede helft van de bijeenkomst heb je gelegenheid om al jouw vragen uit de praktijk te stellen.

Logo Juiste Loket

Voor wie?

De bijeenkomst is met name bedoeld voor professionals die te maken krijgen met vraagstukken rondom wet- en regelgeving in de langdurige zorg (Wmo, Jeugdwet, Wlz, Zvw). Bijvoorbeeld indicerend verpleegkundigen, medewerkers sociaal team van gemeenten, cliëntondersteuners etcetera.

Maar ook als je geen professional bent en meer wilt weten over het Juiste Loket, kun je je aanmelden.

Geen individuele casuïstiek

Let wel: tijdens de presentatie wordt altijd over algemene zaken en onderwerpen gesproken. Er zal nooit een individuele casus worden behandeld.

Bij specifieke vragen kun je het Juiste Loket bereiken tijdens de openingstijden. Deze zijn van maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Deelnemen?

Aanmelden kan via: informatie@juisteloket.nl onder vermelding van: aanmelding digitale bijeenkomst Juiste Loket. Vermeld hierbij een of meerdere voorkeursdata.

Wanneer?

De gratis digitale bijeenkomsten staan gepland op:

  • Elke eerste woensdag van de maand om 9.00 uur
  • Elke derde dinsdag van de maand om 9.00 uur

De bijeenkomsten duren ongeveer drie kwartier. Bij onvoldoende deelnemers gaat de bijeenkomst niet door

Heb je voorkeur voor een ander moment? Of heb je belangstelling voor een training op maat voor je team of organisatie (min. 5 personen)? Stuur dan een mail met je vraag aan informatie@juisteloket.nl.