Regelhulp.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

-A A +A

Regelhulp, wegwijzer naar zorg en ondersteuning

De informatie op Regelhulp is zeer zorgvuldig samengesteld en wordt regelmatig geactualiseerd. Toch kunnen we volledige juistheid en compleetheid niet garanderen. U kunt geen rechten ontlenen aan Regelhulp. Regelhulp aanvaardt geen aansprakelijkheid naar aanleiding van onjuistheden in de informatie of naar aanleiding van schade door het gebruik van de informatie of de formulieren. De informatie op Regelhulp is auteursrechtelijk beschermd. Informatie mag alleen gekopieerd of vermenigvuldigd worden na schriftelijke toestemming van de eigenaar van Regelhulp.

Surfgedrag en privacy

Om beter aan te kunnen sluiten op de informatiebehoefte en het zoekgedrag van de bezoekers van deze website, worden bezoekersstatistieken bijgehouden. De informatie over bezoeken aan deze website is volledig geanonimiseerd. Er worden geen medische of persoonsgegevens opgeslagen op Regelhulp.

Locatiebepaling via geolocation en IP-adressen

Om bezoekers te kunnen verwijzen naar de voor hen relevantie lokale informatie, achterhalen we de woonplaatsen van de bezoekers aan de hand van hun IP-adressen en via de GPS locatie bij gebruik van een mobiel apparaat. De locatiebepaling wordt niet opgeslagen en wordt niet gebruikt ter identificatie van individuele personen.