Wegwijzers - Zorg van Nu

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende digitale oplossingen, dat je al snel 'de weg kwijt raakt'. De wegwijzers op Zorg van Nu helpen mensen daarom op weg om voor hen relevante oplossingen te ontdekken. Dat doen we door de juiste vragen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan vragen als tegen welke zaken mensen aanlopen of waar ze hulp bij zouden willen. Voor zowel patiënten/cliënten, mantelzorgers en zorgprofessionals is het geschikt om tot inspiratie voor slimme zorgoplossingen te komen.

Zorg van Nu heeft wegwijzers gemaakt die zowel patiënten, mantelzorgers als zorgprofessionals per aandoening de weg naar behulpzame slimme zorgoplossingen wijst. Er zijn bijvoorbeeld wegwijzers voor dementie, diabetes en hart- en vaataandoeningen, maar ook voor psychische aandoeningen, een verstandelijke beperking of als je slecht ter been bent. Bekijk alle 20 wegwijzers: https://www.zorgvannu.nl/ontdek.

Er is door zorgprofessionals en patiënten/patiëntvertegenwoordigers meegedacht over de vragen in de wegwijzers.

Zorg van Nu heeft naast het ontwikkelen van de wegwijzers ook de website flink vernieuwd. Via de homepage wordt bijvoorbeeld veel duidelijker welke informatie er beschikbaar is en welke routes je kunt nemen. En via de vernieuwde menustructuur kom je gemakkelijk bij informatie over slimme zorg per aandoening, thema of zorgdomein.

Zorg van Nu
Beeld: ©Zorg van Nu