Vraag het OPaZ nieuwjaarspakket aan!

Aan het programma OPaZ in de huidige vorm komt begin 2021 een einde. De afgelopen 4 jaar hebben we veel gedaan, nieuwe inzichten opgehaald en mooie initiatieven gevolgd. Wil jij hier graag meer over weten en lezen? Vraag dan nu het OPaZ nieuwjaarspakket aan en begin 2021 vol inspiratie!

Kerst OPaZ

In dit 'fysieke' pakket zit ons nieuwste magazine 'Aanpakkers' en allerlei andere magazines met praktische tips en boeiende inzichten over het organiseren van complexe zorg. Je kunt het pakket aanvragen door een mail te sturen.

Aanvragen

Stuur een mail naar j.muskiet@minvws.nl; Vermeld hierin je naam en adres. Plaats in de onderwerpregel: Aanvragen OPaZ nieuwjaarspakket.

Aanvragen kan tot 8 januari 2021

Door je adresgegevens met ons te delen, geef je ons toestemming om deze gegevens te gebruiken om je het nieuwjaarspakket toe te sturen. Je adresgegevens worden alleen gebruikt voor de verzending van het pakket. Niet voor andere doeleinden.